Datum povratka
Sakrijte mapu

Autobuski red vožnje i online karte

Na sajtu teroplan.rs možete naći najveći broj ažurnih i tačnih redova vožnje za međumesne autobuske linije koje saobraćaju u Srbiji. Za sve autobuske polaske možete kupiti i online autobusku kartu.
U ponudi imamo redove vožnje više od 50 autobuskih prevoznika. Zahvaljujući tome možete lako da pronađete relaciju koja Vas interesuje i informišete se o redu vožnje i cenama autobuske karte.

Kako da proverim red vožnje?

1. Unesite polaznu i krajnju destinaciju
U pretaživaču u gornjem delu sajta unesite polaznu (od) i krajnju (do) autobusku stanicu ili mesto do kojeg želite da putujete. Takođe je potrebno da izaberete datum putovanja. Ukoliko ste zaintereovani i za red vožnje u suporotnom smeru to možete proveriti na dva načina. Kliknite na strelice koje se nalaze u pretraživaču i doćiće do rotacije mesta koja ste prethodno izabrali. Drugi način je da markirate opciju “povratak”. Ukoliko povrtano putovanje nije istog dana, potrebno je i da promenite datum putovanja. Određeni prevoznici omogućavaju kupovinu online povratne karte sa otvorenim datumom povratka.
2. Pronađite polazak
Klikom na ikonicu “Pronađite konekciju” dobićete listu sa svim polascima shodno kriterijumima koje ste uneli (polazna i kranja stanica i datum putovanja).
3. Važne informacije
Za svaki predloženi polazak, možete da vidite sledeće važne informacije: vreme polaska, vreme dolaska, trajanje putovanja, naziv autobuskog prevoznika, cenu karte…Online autobuske karte je moguće kupiti u periodu od 2h do 24h od polaska, a u zavisnosti od prevoznika i relacije (npr. da li je reč o međumesnom ili međunarodnom polasku).
4. Dodatne informacije o autobuskom polasku
Klikom na jedan od ponuđenih polazaka, možete pronaći dodatne informacije: sva stajališta na polasku, mapa koja pokazuje polaznu i dolaznu stanicu.

Koje autobuske polaske možete pronaći na portalu teroplan.rs?

Na sajtu teroplan.rs možete pronaći više od deset hiljada međumesnih i međunarodnih polazaka. Pomoću našeg portala možete pronaći polaske do planina - Zlatibora, Kopaonika i Tare, banja - Vrnjačka Banja, Vranjska banja, Ovčar Banja, Aranđelovac, mora - Jadransko more i brojnjih drugih turističkih destinacija.Na sajtu teroplan.rs možete pronaći polaske do većine velikih gradova u zemlji i okruženju: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Leskovac, Subotica, Kruševac, Kraljevo, Čačak, Požarevac, Vranje, Pančevo, Novi Pazar, Smederevo… Tu su i polasci i za neka manja mesta i gradove: Aranđelovac, Topola, Golubac, Petrovac na Mlavi, Kladovo, Velika Plana, Bečej, Užice, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Vršac, Raška…

Za koje autobuske prevoznike možete proveriti red vožnje i kupiti online kartu?

Portal teroplan.rs sarađuje sa preko 50 autobsukih prevoznika koji saobraćaju u zemlji i inostranstvu: Arriva Litas, Autoprevoz Čačak, Kavim Jedinstvo Vranje, Kavim Raška, Niš-ekspres, Simplon Leskovac, Jugoprevoz Velika Plana, Bečej prevoz, Transprodukt, Eurocompass, Ozlem, Gameks, ATP Vulović, Subotica-trans, Auto Kodeks, Dumeco, Benko Turs 92, Lens, Joe Travel, Moto Boem, Kavim - Sandžaktrans, Banbus, Globus, Božur 021, Stup Vršac...

Autobuski prevoznici sa ažurnim redovima vožnje


Da li ste primetili grešku na našem sajtu? Prijavite.

Copyright 2006-2024 by Teroplan S.A.
Pretraga
organizator putovanja